torstai 1. toukokuuta 2014

the 1st of May!

Hyvää Vappua! :)

Koska vuorossa ois imurointia ja pöydän pyyhkimistä, niin yllätävästi tulikin paljon asiaa tänne blogiin! Ihmeellinen maailma ;)

Täällä on kahta suositusta lukuunottamatta hakemus valmis. Edellinen hostisäni ja entinen työkaverini kirjoittivat jo omansa. Eilen illalla kylläkin aloin fiksusti panikoida, että tuleeko mulla se 200 tuntia täyteen! :D Mutta taitaa se tulla jos au pairina ollessani kuukaudessa tuli n. 250 tuntia niin vuodessa niitä onkin sitten vähän enemmän. Tälläinen mä oon, saan paniikin mitä ihmeellisemmistä asioista!

Nuo kaksi suositusta oletan saavani tässä torstain ja perjantain aikana valmiiksi. Sitten voisin lähettää hakemuksen eteenpäin. Oman infotilaisuuden ja haastattelun sain sovittua huomiselle, joten sitten kuulkaas odotellaan enää vain koska matching alkaa! Hurjaa. Niin hurjaa. Viikko sitten lauantain klikkasin "sign up now"-painiketta ja nytten odottelen jo pian extranetin tunnuksia. Onkos se muuten enää edes extranetti vai joku uus juttu?

Au pair-vuotta suunnitellessa tulee aina mieleen yksi asia; passi. Sen tulee olla voimassa 6 kuukautta paluun jälkeen. Noh omani menee jo vuoteni aikana vanhaksi. Tässä kohtaa siis pitää lähteä hakemaan uutta, joka hyvällä lykyllä saattaa lykätä lähtöä. Passin toimitusaika on 2-6 viikkoa ja vasta sen jälkeen pääsee viisumia anomaan. Omaa prosessiani mutkistaa toukokuun lopussa oleva USA:n lomamatka. ESTA on tehty vanhan passin numerolla, joten uutta ei sinne voi enää ottaa. Parasta olisi jos voisin hakea jo uutta passia ennen matkaa ja matkan jälkeen noutaa se. Matka hoitaa kuitenkin vanhalla passilla. Vähän lähden siltä kantilta, että poliisi ei tykkää tästä järjestelystä, mutta aina kannattaa koittaa!

Jospa nyt tarttuisin imurin varteen ja pyyhkäisisin pöydät! Sitten vaan grilli tulille ja nauttimaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti