keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Because I'm happy!

Se innostus minkä väsymys korjasi mukaan on rantautunut tänään taas tänne! Tai oikeastaa sähköposti toi sen takaisin! En meinaa pysyä nahoissani, koska projekti on taas ottamassa harppauksen eteenpäin!

CC-tyyppi laittoi tänään viestiä vielä muutamasta korjauksesta hakemukseen ja kirjeeseen. Nyt ne on tehty ja hakemus on virallisesti valmis! Uu mama! Lisäksi tää tyyppi kertoi heidän alkavan soitella nyt suosittelijoita läpi. Oman haasteen siihen tuo toki, että yksi haastattelija asuu USA:ssa, mutta eikähn sekin onnistu. Entinen hostisä on niin mukava heppu, että ongelmia sen suhteen ei pitäisi tulla sitten minkäänlaisia!

Tyyppi, jopa väläytteli mahdollisuutta että perhettä alettaisiin jo loppuviikosta etsiä. Hihii! Jos vain tarvittava todistus saadaan paikalle ajoissa niin sittenhän se olisi siinä. En voi käsittää tätät. Perhoset taas lepattavat masunpohjassa ja mieli on malttamaton. Jotenkin luulisi, että toisella kerralla oisin cool ja "peace and love" meiningillä, mutta ei ei ei ei ei. Ihan yhtä kahjopäisesti innostun ja riemastun kun ensimmäisellä kerralla. Ihan yhtä mahtavan jännittävää tää on silti! Iik!

Muutenkin tänään illalla on luvassa perhepäivällinen ja ihanien ihmisten kanssa yhdessä oloa. Sitäkin olen odottanut jo kuin kuuta nousevaa! Voinkaan olla onnekas kun ympärillä on vain näin mahtavia ihmisiä, jotka mahdollistaa mulle näin mahtavan elämän!

Nyt suihkun kautta hiukset kikkaralle ja menoks! :)

3 kommenttia:

  1. Sait uuden lukijan soon-to-be-aupparista! Tsemppiä mätching prosessiin mutta sehän taitaakin olla sulle tuttua ku oot ollu jo aiemmin aupairina :)

    VastaaPoista
  2. Hei tosi kiva et kommentoit mun blogiin koska nyt löysin tän! Luin sun edellisetki päivitykset ja todellaki alan seuraama : )

    VastaaPoista
  3. Hei jee! :) Mahtavaa lukijoita, ja kommentoijia! Ennen kaikkea vertaistukea muistakin au paireista! Parasta, tervetuloa matkaan mukaan! :)
    Miina, joo onhan se tuttua, mutta silti aiiiivan samalla tavallan jännittävää ja kutkuttavaa ja supersiistiä kun ensimmäisellä kerralla! :)

    VastaaPoista