lauantai 10. toukokuuta 2014

Can you see the rainbow?

Oon toipunut jo eilisestä ketutuksesta eikä enää ota päähän. Tietokone on ihan ehjä edelleen enkä hiuksianikaan ole repinyt tuon missatun puhelun takia. Odottelen nyt vaan maltillisesti maanantaita. Se on jännä juttu tässä au pair-prosessissa, kun molemmilla kerroilla on viikonlopuista tullut pitkiä ja turhia ja maanataita odottaa aina enemmän kuin innoissaan!

Stalkkasin vähän tuota vanhaa blogiani niin viimeksi on mennyt reilu 2 viikkoa ennen kuin on ensimmäinen match ilmestynyt tilille. Mutta okei, silloin asiat oli vähän eri tavalla. Mm. hakemuksen saapuminen Bostoniin ja heidän hyväksyminen kesti useamman päivän, nyt CC-tyyppi sanoi että 24 tunnin sisällä ne sen katsoo ja tarkistaa.

Viimeksi tuli ensimmäinen (ja viimeinen) match tilille 13.5 eli sen kanssa ollaan aikataulussa samoissa kohti. Lähtö oli silloin 9.8 ja nytkin tuohon elokuun alkuun olisi tarkoitus tähdätä. Tokikin vaatii siis sen, että perhe ensiksi löytyy!
Tiistaina olisi workshoppi klo 18 koneella. Tunteroinen pitänee vissiin kuunnella ruottalaisten esitelmöintiä matching-vaiheesta. Vissiin aika uusi juttu ja pakollinen? Muita uusia juttuja on tuo, että perheet näkevät koska au pair on viimeksi tilillään käynyt ja sitä kautta tietää kuinka aktiivisesti au pair on mukana.

Mulla oli suuret suunnitelmat valvoa ja katsoa Euroviisut, mutta tuota jos on valmis päiväunille jo klo 15 niin kuinkakohan hyvin käy sitten viisujen! Penkkiurheilua on luvassa formulan ja lätkän osalta. Vähän oon ollut olympiaähkyssä enkä oikeen fiilistellyt tulevia lätkän mm-kisoja, mutta tänään on kisakuume noussut kohinalla. Sopivasti jännittää jo kun kiekko putoaa jäähän ja pääsee Suomen urhoolliset Leijonat vauhtiin!

Haaaukotus! Kohta mamman lahja pakettiin ja sohvalle koivet suoriks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti