torstai 22. toukokuuta 2014

The sixth one!

Minä taas täällä hei! Tuntuu, että kirjotan koko ajan, mutta kun taas ilmestyi match tilille! Ehdin olla rehellisesti vapailla markkinoilla max. 5 minuuttia. Päivitin sivun, vanha perhe katosi, kävin lukemassa yhden uutisen, päivitin sivun ja uusi perhe oli pamahtanut sinne.

En nyt hirveesti vielä innostu tästä, koska se perhe näkyy todella oudosti tililläni. En tiedä onko kyse siitä kun perhe saa yhden päämatchin ja sen lisäksi niin 2 vertailukohtaa. Josko oisin vertailukohta ja siksi koko juttu näyttää oudolta?

Noh niin tai näin vuosisadan stalkkauksen kautta sain selville, että perhe asuu 100 metrin päässä kaverini kotoota, joka oli siellä kuin itsekin olin viimeksi. Voiko vähän vaikeammin vielä selittää? No niin tai näin, asuvat kuitenkin New Yorkin osavaltiossa, 2 lasta ja vanhemmat.

Laskin tässä, että olen 12 päivää ollu matchauksessa ja tilillä on tuo 6 matchia. Tarkoittaien siis, että jokatoinen päivä on uusi match ilmestynyt. Ihan kiva, niin ei ole tarvinnut päiväkausia odotella uusia perheitä ja koko ajan tapahtuu jotain. Mutta nyt kun näin sanon niin kohta istun kuukauden ilman perhettä!

Intoillaan sitten lisää jos perhe yhteyttä ottaa eikä kotoota löydy FBI:n salaisia kameroita tarkkailemassa au pairin toimintaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti