maanantai 26. toukokuuta 2014

What a feeling!

Voi pieru kun oon päässyt viime kerralla helpolla. Eka match ja se oli siinä. Okei, ei sekään mennyt ihan kaikkien oppikirjojen mukaan mutta olipa se silti mun eka ja ainut match!

Nyt taas kerran katosi match edes yhteyttä ottamatta. Eniten ehkä ottaa päähän se, kun seisot viikon sen perheen varauksessa ja sitten yhteyttä ottamatta ne vain katoaa. Kiva, kiitos siinä meni viikko turhaan. Seuraavaan viestiin tekisi mieli kirjoittaa, että please päätä nopeasti otatko yhteyttä vaiko et.

Jokatoinen kerta kun perhe tililtä katoaa niin olo on seesteisen rauhallinen ja "kaikella on tarkoituksensa"-mantra soi päässäni hymyillen. Sitten se jokatoinen kerta se mantra on jotain aivan muuta ja päässäni kiljuu kauhuelokuvien musiikit. Hiuksia repien kierin lattialla ja vaikeroin ettei tästä mitään tule. Nyt juuri on tuo jälkimmäinen kerta menossa ja olotila on etten ikinä saa perhettä. Kiva, kiitti, moi!

Ehkä tää tästä suttaantuu enkä joudu uutta matchia odottamaan päivä, viikko tai kuukausi tolkulla. Pääsenpä taas hakkaamaan login, logout, login, logout nappeja rystyset valkoisina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti