keskiviikko 14. toukokuuta 2014

The second one!

Se siitä mustasta listasta sun muista johtopäätöksista. Nimittäin match nro 2 paukahti tilille! Peukkua näytin ja laitoin viestiä, että olisin enemmän kuin valmis puhumaan puhelimessa. Minkäkölaiselle perheelle näytin peukkua?


Asustelevat Denverissa, Coloradossa. Osavaltiona mielenkiintoinen ja vaikka paikka ei saa vaikuttaa niin tää sijainti on plussaa! Yksinhuoltajaäiti kolmen lapsen kanssa, yksi tyttö ja kaksi pientä poikaa. Syy varmaankin meidän matchille on se, että perheessä on erityislapsi ja itsellä töitten puolesta on ihan kiitettävä määrä kokemusta semmoisista tapauksista.

Nyt täytyy toivoa, että äiti vastaisi viestiin ja saataisiin sovittua puhelusta! :)

Hih!

5 kommenttia:

  1. Onnea mätchistä! Millon sulla olis mahdollisuus lähtee aupairiks? Hei haluatko liittyä mun blogin lukijaks, jos niin tarviisin sun spostin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ilmottaunut ensimmäiseks lähtöpäiväks 4.8, mutta että voin lähteä aiemminkin jos perhe löytyy. Tosin heinäkuu ei oiken ole aikataulullisesti mahdollista, kun oon kesäkuun kaksi ekaa viikkoa lomareissulla Losissa ja Nykissa niin tulis suht kiire viisumien sun muiden kanssa! :)
      Ja joo hei mielelläni lukisin! Mihis voin laittaa sulle sähköpostiosotetta? :) En tähän sitä viitti laittaa...

      Poista
    2. Ooo ihana Losi ja Nykki <3 Varmaan huippua!! Niin joo ku mäkääen kehtaa sitä omaani laittaa..Mut on mulla yks vanha, mianne@jippii.fi koita tonne laittaa..Jospa se toimis!

      Poista
    3. En osaa käyttää näitä vastaa toimintoja! :D Mutta ei toiminu se osote! :(

      Poista
  2. Jep! <3 tota lomaa on odotettu kaaauan ja nyt on alle 2 viikkoa lähtöön! :)
    Mäpä koitan laittaa tonne! :)

    VastaaPoista