tiistai 27. toukokuuta 2014

The seventh!

Erään kauniina aamuna saapui perhe nro 7 tilille. Ei se kyllä itseasiassa tällee tarkemmin ajateltuna ollut edes aamu. Eikä kauhean kaunis päiväkään. Sateisena iltapäivänä. Ajelin töihin käväsemään ja viettämään kevätjuhlaa (I know, todella väärä aika juhlia kevätjuhlaa. Sen kuuluu olla vasta lauantaina!) ja tarkistin ruuhkassa sattumalta tilini. Ja siellähän iloisena pomppi uusi match.

Äkkiä tarkistus sähköpostista, mistä päin perhe on kotoisin. Cleveland, Ohio. Tai itseasiassa ei tarkalleen ottaen Cleveland vaan pikkuinen paikka sen vieressä. Mutta huijataan teitä nyt vähän.


Ei nyt paikkana ehkä juuri se minne ensimmäisenä innosta hihkuen juoksisin kun Amerikan mantreelle pääsisin, mutta katsellaan nyt tämäkin kortti.
Ensiksi ajattelin vähän että plää tuskin for me noin kuitenkaan, mutta nyt illalla hakemusta ennemmän päntänneenä niin juu, perhe vaikuttaa ihan mukavalta!
Äiti on kotoisin Euroopasta, itseasiassa ei kovin kaukaa Suomesta. Haluisivat kyseisen maan au pairin, mutta koska markkinat sillä saralla rajoittuvat yhteen tai kahteen niin muutkin eurooppalaiset käy. Isä on ihan puhdas jenkki.
Lapsia on 3, kuten tuntuu että jokaisella perheellä. 2v kaksostytöt ja 7v poika. Vanhemmat vaikuttavat ihan ammatikseen eräässä orkesterissa, joten aikataulu on varsin... Mielenkiintoinen?

Tokikin laittelin perheelle jo viestiä, että olisi kiva jutella ja katsoa josko oltaisiin Ne Oikeat toisillemme. Viimeisistä viikoista viisastuneena, enpä kauheesti liputtaisi sen puolesta, että yhteyttä ottavat. Jotenkaan ei oo muodissa tuolla hostperheiden suunnalla tällä hetkellä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti