tiistai 20. toukokuuta 2014

The third and the fourth ones!

Niinhän siinä kävi, että kun innostuu niin taatusti mitään ei tapahdu. Match nro 2 katosi tililtä jälkiä jättämättä ja tän au pairin pää painui syvälle alas. Ja joo, toinen match ja eka, joka minut hylkäs, mutta ei se siltikään kivalta tuntunut. Eikä tunnu vieläkään.

Tänään osallistuin CCn workshoppiin, jota mainostettiin tuntina, jossa perehdytään kuin matching tapahtuu ja valotetaan Bostonin työntekjöiden töitä. Jepjep. Tai sitten ei. Tälläiselle toiskertalaiselle tunti ei sisältänyt mitään uutta ja noh... Oisin senkin tunnin voinut käyttää johonkin muuhun, mutta tulipahan nyt osallistuttua!

Sen tunnin jälkeen masistelin vähän lisää ja juttelin edellisen LCCni kanssa. Ahh se on ihana tyyppi. Sitten taas vähän masistelin ja sain matchin nro 3. Se tosin ehti kadota tililtäni jo ennen kuin sinne ehdin edes kirjautua. Jaa, niin kiva tyyppi oon mä.
No heti perään kilahti match nro 4 tilille ja noh... Sähköpostissa mainitaan se Massachtuesstessettehsa (en osaa kirjottaa sitä osavaltiota, äss juu kän sii!), mutta hakemuksessa Florida (Miina, tee voltti!) ja New Hampshire. Eli summa summarum en tiiä missä ne asuu. Hakemuksessa on vaan äiti, mutta lukee married. Eli en tiedä ketä siihen perheeseen kuuluu. Eli tiedänkö yhtään mitään!

No 3 lasta, yksi erityislapsi, jolla oma sairaanhoitaja. Vähän jäi hakemuksesta kylmä fiilis ja perstuntuma on, että yksi työntekijä muiden joukossa, mutta koska CC painottaa että anna mahdollisuus kaikille niin mähän sitten annan. Katsotaan ottavatko yhteyttä ja mitä sen jälkeen tapahtuu.

Ainakin voin mennä nukkumaan nyt vähän vähemmän masistellen ja riemulla kohdata huomisen! Jippii! :)

1 kommentti:

  1. Ooämgee mä en kestä jos se olis Floridasta..Ja vieläpä vaikka mun läheltä!!!!!!! Pien peukkuja!!!!!!

    VastaaPoista