lauantai 3. toukokuuta 2014

My heart is just full of gratitude

Päivän sana on kiitollisuus.

Tunnerikas päivä takana. Oikeastaan niin tunnerikas, että ei tiedä pystyykö pieni pää tälläistä kaikkea sulattamaan yöunien aikana.
Aamupäivä oli silkkaa tuskailua ja pähkäilyä kun tuntui etten mitään voi tehdä enää au pair-homman etenemisen suhteen. Sitten keksinkin to do-listaan 100 kohtaa lisää ja olo helpottui. En vain kykene istumaan ja odottamaan huomista. Silkka mahdottomuus.

Sen tuskailun jälkeen oli vuorossa raivo, väsymys ja kipu salilla. Oksennus suussa ensiksi juoksin matolla mielikuvitus rosvoja karkuun. Sen jälkeen nostin rautaa niin, että kädet tärisivät tunteja salireissun jälkeen.
Onneksi sen jälkeen oli pelkkää kivaa luvassa ja ystäväni kanssa päästiin suunnittelemaan toukokuun lopussa siintävää Losin ja Nycin matkaa. Oikeastaan tuli suunniteltua vain Losin osuutta kun se kaupunki on kummallekkin tuntematon. New York on sitten taas suhteellisen tuttua puuroa minulle, joten siellä voidaan haahuilla ilman sen suurempaa suunnitelmaa.

Tuon innostuksen ja riemun keskellä sain kahdelta suosittelijaltani viestit, että ovat osuutensa nyt tehneet. Ja tämähän tarkoitti vain yhtä asiaa.
Tätä.

Vihdoin ja viimein on ehkä väärä sanavalinta, mutta kuitenkin. Sain lähettää hakemukseni eteenpäin ja taas yksi porras astuttiin ylemmäs. Ennen hakemuksen lähettämistä lukaisin kuitenkin nuo molemmat suosittelut ja hymyilin tunteja vielä niiden jälkeenkin. Kuinka voikaan olla niin ihania ihmisiä elämässä? 

Olen vain niin kiitollinen. Kiitollinen noin mahtavista suosituksista, kiitollinen jokaiselle joka sellaisen kirjoitti, kiitollinen jokaiselle, joka mahdollistaa tämän uudestaan. Ennen kaikkea kiitollinen elämälle kuin johdatti mut tähän pisteeseen ja iski sen sähköpostin naamani eteen juuri sinä iltana. 

Päivä päättyi elokuvareissuun ystäväni kanssa ja siellä sai nauraa vedet silmissä. Sai nauraa kaikki tunteet tältä päivältä pois. Niin kauas pois, että kun kotiin kävelin niin jäi vain se kiitollisuus. Sen kanssa on hyvä käydä nukkumaan ja nauttia tästä tyynestä olotilasta. Olen menossa sinne minne kuulun.

Tämä on kuitenkin vain tyyntä myrskyn edellä ja pian revin taas hiuksiani päästäni! So until that, peace and love everyone. Specially you who are reading this! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti