lauantai 10. toukokuuta 2014

The first one!

Ja niin on peli avattu taas tältäkin osin. Enkä tarkoita nyt Suomen Leijonien mm-kisaurakkaa tai edes mm-kisaurakan tappiotiliä vaan eka match pamahti tilille alle tunti Bostonista tulleen "we are starting to find a family for you"-meilin.

... Concrete jungle where dreams are made, oh ja sitä rataa. Ja kyllä! Eka match asuu New Yorkissa, ihan siellä tapahtumien keskipisteessä, Manhattanilla. Jos olisi vuosi 2010 ja Janiika ensimmäistä kertaa lähdössä au pairiksi niin olisin haljennut jo riemusta ja kiljuisin niin että naapuritkin kuulee. Mutta en enää...

Hienoa, että tuli eka match ja jos perhe haluaa jutella niin varmasti annan heille mahdollisuuden. This is the one-fiilistä ei vaan ole. Ehkä suurimpana se, että perheessä työskentelisi nanny mun kanssa samaan aikaan.
Lapsia olisi 3 ja kaikki alle 7-vuotiaita. Todella suloisia kuvissa. Niin väärältä kuin se kuulostaakin niin en halua New Yorkiin. Asuin viimeksi ihan vieressä ja kaupungissa olen vuoteni ulkopuolella vieraillut varmaan lähemmäs 10 kertaa. Jotain muuta haluaisin nähdä.

Mutta katsotaan, mitä tuleman pitää :) Nyt on peli avattu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti