tiistai 29. huhtikuuta 2014

The application!

Siirtyipä yksi vuori tämän päivän tohinoissa kaaaauas pois mun tieltä! Jeih!

Soitinpa tänään sitten CC:lle. Siinä työpaikan tauolla pyöriskelin ja odottelin jonkun vastaavan. No siellähän vastasi ruotsalainen! Siinä sitten pikaenglannilla sönkötin asiani, mutta sitten kun olin 10 minuuttia puhunut ja nimeäni tavannut niin hän toteaa "No hups, eihän mulla oo oikeuksia Suomen rekisteriin!" Miten ois "Hi my name is Janiika and I'm calling from FINLAND" Noh sitten odotettiin, että suomalainen pääsi puhelimeen jaaaaa uudestaan selitettiin asiat. Sitten ne alkoivatkin selvitä.

Luultavasti, koska meitä toiskertalaisia on niin minimimäärä niin heillä ei vain ole mitään proseduuria meille. Rämmimme siis saman suon infoineen, haastatteluineen ja hakemuksineen. Voih plääh sanon minä. Noh siitäpä ei tämä lannistunut vaan heti kotiin päästyäni tartuin härkää sarvista ja rustasin ja rustasin ja rustasin vähän lisää hakemukseen.
"Sen täyttämisessä kuluu helposti pari viikkoakin!" Sanoi CC-edustaja puhelimessa. Mutta katsos kun hän ei ole minuun vielä törmännyt, sillä hakemus näytti tältä tämän päivän iltapäivällä;


Nyt on jo 95% tehty ja loput 5% ei riipu edes minusta vaan suosituksista, joiden toivon ilmaantuvan sivuilleni tässä loppuviikon aikana. Sitten se ois kuulkaa infoa ja haastattelua vaille mathcing vaihe! Miten voin olla näin innoissani? En vaan pysy housuissani.

Tänään salillakin vain hymyilytti ja jaksoin yllättää itseni sielläkin. Juoksin ja remusi kuin pieni eläin posket punaisina täynnä innostusta. Uusi elämä, täältä tullaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti