torstai 14. elokuuta 2014

If today is the worst day of your life then you know tomorrow will be better!

I'm alive, the girls are alive, joten kaikki hyvin!

Ei tää alku edelleenkään mitä namia ole, mutta laitoin eilen hostäidilleni sähköpostia mun fiiliksistä (spostia siks, että jos olisin illalla puhunut niin olisin kuitenkin itkenyt vaan räkä poskella rääkyen, eikä kukaan olisi saanut selvää teenkö kuolemaa nyt heti vai vasta kohta!) ja se tuntui ymmärtävän. Eniten itseäni täällä pelottaa, että olen paska au pair, koska en kaikkea heti tiedä ja mut potkitaan pellolle.

Onneks hostäiti kuitenkin sisälsi vastauksessa lauseen "We only need some time". Huh. Osa kivestä vierähti sydämeltä. Tänään aamulla se kyseli fiiliksiä samalla, kun näytti miten lakanoiden pitää antaa hengittää. Olo on ihan jees. Ei tässä hirveesti ole tiistain jälkeen töitä paiskittu. Eilen 4h ja tänään ruhtinaalliset 2h. Tänään olin varautunut nappaamaan tytöt lääkärin jälkeen mukaani, mutta hostisä iloisesti ilmoitti, että oot off, mä oon tyttöjen kanssa tän päivän! Jaahas no selvä. Olin siis off to salille!

Ensimmäinen hostperhe asui siis i95-motarin vieressä ja rakastin sitä motaria. Pääsi nopeasti kaikkialle mihin pitikin mennä. No tänään pääsin ajelemaan vanhaa rakkauttani pitkin ja mitä vielä. Kaikki liittymät revitty auki ja liikenne aamupäivälläkin jo täysin jumissa. Voin kuvitella minkälaista siellä on ruuhka-aikaan.
En tiedä miten, koska ja miksi, mutta puhelimeni päätti kesken ajon syöksyä penkin ja keskipömpelin väliin pieneen rakoon. Oli kauheen kiva kuunnella muumi-saundeja hostisän yrittäessä soittaa, missä mennään. Sain loppujen lopuksi sen sieltä kaivettua, eikä kukaan myöhästynyt mistään!

Eilen kävin lääkärissä vähän valittamassa yskää ja astmalääkkeiden puutetta. Normaalistihan täällä on kaikki mikä liittyy terveydenhoitoon superkallista, mutta tämä kiltti lääkärisetä antoi mulle astmalääkket ilmaisiksi! Vähänkö olin happy. Sen lisäksi sain antibioottikuurin 10 päivän ajan, mutta apteekissa oli pillereitä vain kolmelle päivälle. Pyysi tulemaan seuraavana päivänä uudestaan. No menin tänään aamupäivästä uudestaan ni eiköhän sama täti ole "Unohdin sanoa, että ne tulee vasta neljän jälkeen!" No niin taisit unohtaa. -.-
No sainpahan nyt käytyä salille, seuraavaksi lueskelen vähän ja sitten suuntaan pankin kautta apteekkiin. Pankissa ei ole pitänyt käydä vasta kun viikon ajan jokapäivä, mutta jotenkin se on aina jääny. Eilen juutuin Skypeen niin, että se oli mennyt jo kiinni! Pankki siis, ei Skype!

Tytöt rakastavat askartelua, joten voisin vähän katsella askartelujuttuja netistä ennen iltapäivää ja tänään hommata vähän tarvikkeita sadepäivien iloksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti