torstai 28. elokuuta 2014

If I was meant to be controlled, I would have came with a remote.

Ihan piti kolmas päivä putkeen kirjoittaa, kun mulla on teille kuvia! Kännykkälaatusia, mutta kuviapa kuitenkin.
Tänään oli tyttöjen parhaat kaverit äitinsä kanssa meille miltein koko päivän kylässä. Kahdelta tulivat ja kahdeksalta lähtivät. Tytöillä oli siis viihdyttäjiä, ja vauhtia riitti! Mutta tosi kivasti ilman riitoja leikkivät ja au pair ja äiti sai vähän hermolomaa. Tehtiin yhdessä kotitekoisia kananugetteja ja keiteltiin parsakaaleja. Jälkkäriksi oli äiti tehnyt muffinseja!



Yksi tahtojen taisto käytiin luupää Tokan kanssa. Se tiuski ja nakkeli niskojaan minulle. Huusi ja rääkyi ja nimitteli. Istuin portaiden yläpäässä esteenä ja totesin vaan ettei tästä alas lähdetä leikkimään ennen kun olet pyytänyt anteeksi. Ja mähän päätin vetää taistossa pidemmän korren. Ja vedinkin! 45 minuuttia siinä seisottiin ja Tokan pää pehmeni ja sain anteeksipyynnön halilla ja pusulla.

Pyöräjuna! 

Ennen kun kaverit tuli ja Tokan olin hakenut jo koulusta ja Eka oli vielä omassaan niin istuin koneella lukemassa sähköposteja. Toka istui mun vieressä ja selitteli omiaan. Vähän ajan päästä katsoin niin se oli kehitellyt leikin servettitelineestä, kirjanmerkistä ja traktorista. Ja leikki muuten sillä tunnin ennen kuin kaverit saapuivat! 


Ihan en päässyt jyvälle, kun leikissä oli isoveli, isosisko ja pikkusisko, että kuka oli kuka. Servettiteline oli niiden talo ja servetit katto! 

Mutta se on kuulkaas huomenna pe-pe-perjantai ja viikonloppu edessä! Maanantaina on Labor day eli kansallinen vapaapäivä, mikä tarkoittaa vapaapäivää myös tälle au pairille! Wuhuu! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti