perjantai 15. elokuuta 2014

A smooth sea never made a skilled sailor

Eilen illalla perheen kotiutuessa päätin hakea Snapplea vielä vähän ja jymähdinkin sitten keskustelemaan äidin kanssa. Ja musta oli iiiiihana, että meillä oli aikaa istua alas (keskellä yötä, mutta who cares!) ja jutella. Hostisän kanssahan ehdittiin keskustella se ensimmäinen viikonloppu, joten oli kiva saada jutella naisten kesken. Tokikin Eka oli vielä hereillä ja keikku äitinsä sylissä, mutta silti saatiin juteltua. Nyt ehdotinkin hostäidille, että jossain raossa karattaisiin kahdestaan dinnerille ja saataisiin kunnolla juteltua.

Tänään sitten pakkasin naperot, eväät, juomat ja au pairin autoon ja ajelin vanhan kotikaupungin yhteen ihanimmista puistoista. Sää oli ihana. Lämmin, muttei kuuma ja aurinkokin pilkahteli. Tytöt nauttivat hirveästi toisten lasten seurasta ja kirmasivat leikkipuistossa ja nurmikolla kuin pienet vasat. Syötiin lounas siellä ja kotimatkalla sainkin kierrellä ja kaarrella, kun neitokaiset sammuivat autoon.


Puisto on ihan mahdottoman kaunis paikka. Sieltä löytyy tennis- ja jalkapallokenttiä, lampi, luontekeskus, luontopolku, kaksi leikkipuistoa ja paaaaljon nurmikkoa, jolla vilisee pieniä ihmisiä sinne tänne. Viime kertainen hosttyttöni vaati miltein päivittäin tuonne pääsyä, kun sää oli hyvä. Tuntui siis mahtavalta saada taas istua saman leikkikentän reunalla ja nähdä lasten riemuitsevan. 



Hirveän vähän tulee jostain syystä nyt kuvattua paikkoja. Ehkä siksi, että niin moni niistä on kuitenkin jo tuttuja eikä sitten tajua, että ihan kiva niitä olisi silti laittaa ehkä blogiin. Jospa skarppaisin nyt. 

Jaahas, tipuset on kylvystä hiustenpesua vailla valmiit! Sitten päästäänkin askartelemaan. Perjantaina riittää energiaa itsekullakin, koska... weeeeeekend is coming! 

P.S. ens perjantaina meillä on tyttöjen ilta hostäidin kanssa! Yay! 




1 kommentti: