keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Would you like to have some souvenirs?

Ostelin tänään vähä tuliaisia lisää. Ja siinähän sitten se lähtökuume nousi ihan infernaalisiin lukemiin ja 26 päivää on aiiiivan liikaa mun kärsivällisyydelle. Varoituksen sana jo nyt. Kello on paljon ja asiaa mulla vieläkin enemmän, joten laatuhan on taattua eller hur? ;)

Vanhemmille on siis nyt Helsinki-kirja ja Iittalan kastehelmi kynttilälyhtyjä 2x keltaista ja 2x kirkasta. Sen lisäksi äidille Muumimamma-muki ja isälle Muumipappa. Ne saa riittää aikuisille. Tytöille on nyt se Tatu ja Patu-kirja ja molemmille vaaleenpunaiset muumimukit, erilaiset. Toisessa on Niiskuneiti ja toisessa Sosuli. Tytöille vielä jonkut kivat pienet jutut haluaisin löytää. Sitten tottakai perinteiset salmiakki maistatukset ja Fazerin sininen. Eiköhän noilla pärjää ihan hyvin!


Tuo sitruunan keltainen kastehelmi on muuten todella herkku livenä. Sattui olemaan vielä 50% tarjouksessa Iittalalla niin pakkohan se oli sellaiset hosteille ostaa. Nyt seuraava haaste on saada ne ehjänä USAhan saakka. Minkään näköistä muistikuvaa ei ole kuinka viimeksi meni lasiesineet ehjänä mantereelta toiselle. Tavalla ei väliä, ehjänä ne pysy! 


Koska lähtökuume on siellä hyvin korkealle niin lähetin hostäitille täpi-täpi-täpi-sähköpostia. Sieltähän kerrottiin heidän juuri valmistelevan mun tulevaa huonetta. Kääk. Jaiks. Hui. Haluun jo sinne. Googlailin lisäksi intoa lannistaakseni vähän paikkakunnan eri tarjontaa kuvataiteen, lasten aktiviteettien ja liikunnan osalta. Googlailin myös ajoaikoja vanhoille kulmille ja ne on kuulkaas hyvin lyhyitä aikoja ne! 

Sanoinko jo sen, että mä haluun lähteä nyt just?
Entäs sen, että oon ihan pikkuisen innoissani? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti