perjantai 18. heinäkuuta 2014

We'll be counting stars

Huomenta päivää! Tai oikeastaan iltaa tai yötä kun kello lähentelee uhkaavasti kahtatoista, eikä siis keskipäivää. Jotenkin on hupsistakeikkaa unohtunu tämä blogin päivittely kun on niin-mukamas-kiireinen. Mutta koska joku asia taas au pair-hommien suhteen liikahti etiäpäin niin piti tämäkin etappi tulla tänne kirjaamaan ylös! Kummasti tämä yö on bloggauksen kulta-aikaa...

Torstaina siis viiletin aiiiivan liian aikaisin viisumihaastatteluun. Vaikkakin herätys oli kamalampaakin kamala, kun on tottunut nukkumaan 11-12 ja nyt kello soi ennen seitsemään, niin se kannatti. Jo ihan siis siinäkin mielessä, että tuli viisumi hankittua ja maahan pääsy huomattavasti helpompaa! Mutta jo ihan sekin takia, että kun on aamun toinen haastateltava niin ajat ei ole kolmea tuntia myöhässä ja odottelua on paaaaljon vähemmän. Kun 20 minuuttia myöhemmin astelin kerrostaloasunnosta (siltä se vaikutti) ulos niin tuskaisen kuumassa ja hikisessä rappukäytävässä jonotti varmaankin päälle 20 ihmistä. Oh joy!

No mutta haastattelu on ohi ja suurin kysymys täti ihmisellä oli koska olen viime au pair vuodelta takaisin lennähtänyt. Piti se kolmesti kysyä. Ihan vaan ettei tuu misunderstangind. Ja tulipahan sen nanosekunnin kestäneen odottelun aikana bongattua blogini lukija! Tai ainakin hän oli kerralla huitassut kaiken läpi. Moi vaa, mikäli vielä tätä luet! :)

Ja jottei elämä tylsäksi kävisi niin tulipa varattua tälle perjantaille Tallinnan matka. Onneksi ei kukaan passia kysellyt, kun... Noh se on siellä suurlähetystössä! Sainpahan mamma 50-vuotisjuhliin (,jotka on muuten ihan kohta mikä tarkoittaa, että mä lähen ihan kohta!) juhliin juomia tarjottavaksi! Enpä oo ennen osallistunut viinaralliin, tuli siis sekin koettua.

Ja koska oon ollu niin ahkera ja reipas niin huomisen pyhitän mun Manuelille ja sohvalle. Ainakin formuloihin saakka. Viikon päästä ois läksiäiset, mikä tarkoittaa sitä että jonkun pitäisi siivota juhlapaikka juhlakuntoon! Anyone anywhere?

6 kommenttia:

  1. Hei! Bongasin sun blogin ja ajattelin jättää kommentin. En tiedä muistatko, mutta me oltiin molemmat sillon 2010 kesällä lähdössä au paireiksi, ja mä pidin sillon myös blogia. :) Hauskaa lukea, että oot taas lähdössä! Mä lähden ens viikolla San Franciscoon harjoitteluun, eli Amerikka taitaa olla meille molemmille spesiaali paikka. Mä jään seuraamaan sun uusia au pair -seikkailuja!

    VastaaPoista
  2. Olitko Michiganissa au pairina tuolloin? :)
    Oi oi Friscoon pääset! Kalifornia on vaan ihan tajuttoman upea paikka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olin Michiganissa! Muistatko siis? :)
      Ja San Francisco on tosi kiva paikka, vietin siellä koko viime kesän ja oon käyny pari muutakin kertaa. :)
      Halusitko just samoille nurkille taas au pairiksi vai oliko se ihan puhdas sattuma?

      Poista
    2. Muistan, tottakai! :) On tässä tullu fiilisteltyä meidän sen vuotista au pair "porukkaa"!

      En halunnu samoille nurkille, mutta jotenkin sinne päädyin! :D Noh, ainakin tietää kulmat jo valmiiksi ja pääsee vanhaa perhettä moikkaamaa! :)

      Poista
  3. Heip! :) Blogias on kiva lukee ja lueskelenki nyt myös sun vanhaa blogia. Etin aina uutta hyvää luettavaa mutta usein lukeminen kaatuu siihen että bloggaaja bloggaa kerran kuukaudessa, ja silloinkin päivän asua ja shoppailua. Tai muuten au pair blogea osa kirjoittaa loppujen lopuksi aika vähän. Sun kirjotus tyylikin on hauskaa luettavaa, ja harmi että en osaa ite kirjottaa blogiini samalla tavalla. Toivottavasti bloggaus intos ei lopahda, niinkuin monella muulla. USA kuumehan tässä tulee (aivan kuin ei jo valmiiksi jo olisi).

    -Helinä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Ensinnäkin kiitos superihanasta kommentista! :)

      Itse pelkäsin tuota innostuksen lopahtamista varsinkin ensimmäisellä kerralla, mutta kuten vanhasta blogista huomaat niin aika ahkeraan sinnekkin juurikin au pair juttuja tuli höpöteltyä. Oikeastaan ihan sukulaisten painostuksesta! :D Joten odotukset on tänkin blogin suhteen itsellänikin korkealla. ;)

      Poista