maanantai 7. heinäkuuta 2014

4 week and it's time to rock and roll!

Nyt nappaan itteäni niskasta kiinni ja kirjoitan teille. Tai mulle. Tai jollekkin. Kuitenkin kirjotan. 4.7 meni, silloin oli kuukausi lähtöön. Lauantai meni, silloin oli 30 päivää lähtöön. Molemmat päiviä, jolloin oisi voinut kirjoitella tunnelmia, mutta kun ei vaan kirjoituttanut yhtään. Niin säästin löpinät tälle päivälle.

On tämäkin päivä ihan hyvä, sillä tasan 4 viikon päästä ollaan juuri laskeuduttu JFKlle ja matka schoolille alkaa. Kuten mun kanssa matkustavalle Jlle sanoin, niin hauskaa schoolilla tulee olemaan koska väsymys on sitä luokkaa, että läppä on jo täysin luokatonta!
Anyways 4 viikkoa lähtöön. Hurjaa. Vasta päiviä oli 44 ja perhe varmistunut. Nyt niitä on 28. Aivan tajuttoman vähän. Sen tajuaa kun pysähtyy kunnolla asiaa pohtimaan. Onneksi päivät ei kuitenkaan ole jatkuvasti mielessäni vaan se pitää laskurista aina tarkistaa. Toisin kuin viimeksi, unissanikin pystyin varmasti sanomaan monta päivää lähtöön on!


Viisumihakemus
- Viisumihaastattelu
Maksut
Uuden passin haku
Kopiot todistuksista
Kopio ajokortista
Lääkärintarkistus 
KV-ajokortin hakemuksen täyttö
- KV-ajokortin hakeminen
- Papereiden postitus CC:lle
Paketti tytöille
- Kortti perheelle 
- Tuliaiset 
- Kämpän tyhjennys
- Reseptit/lääkkeet
- Jäykkäkouristusrokote
- Hammaslääkäri

As everybody can see, mitään en ole aikaiseksi saanut sitten viime postauksen. En edes sitä samperin rokotetta. Josko tää huomenna kömpisi sängystä aamupalalle suoraan ilman aamukoomaa ja siitä suoraan arvauskeskukseen ilman ruokalepoa? Saisi edes sen hoidettua alta pois. Samoin nuo reseptien pyytäminen. Olisi kaksi kertaa 5 minuutin puhelut ja homma olisi hoidettu, mutta kun ei niin ei. Jospa sekin olisi huomisen tavoite.

Niin ja ilmeistyihän sinne listalle uusi mörkö. Hammaslääkäri. Yöllä (do not ask why!) iski päähän, että pirulainen hampaatkin pitää tarkistaa ennen lähtöä mielummin kun makaa siellä ongelmissa niiden takia. Jospa siis senkin ajan varaaminen olisi huomiselle tavoitteena. I can do it! 

For real, 4 weeks to go! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti