maanantai 8. joulukuuta 2014

My goal is to build a life I don't need a vacation from!

Hei taas! Mulla on ollu hirveen kiva maanantai ja fiilis on ollu hirrrrveen hyvä. Töitä tein naurettavan vähän ja senkin ajan molemmat hostvanhemmat oli kotona eli hain Sällin koulusta, pakkasin sen seuraavan koulun tavarat ja heitin sen kouluun. Work hard, play hard? Sälli kyllä oli sen pari tuntisen mitä kotona vietti niin aikalailla ahteriin haulikolla posautettu karhu. Kun olin poikaa kouluun viemässä niin se heitti lelunsa ekan minuutin aikana Nevadaan ja kiljui niiden perään 10 minuuttia, kunnes se nukahti. Mä olin taas natsi enkä edes vilkassu kiljuvaa lasta. Mitäs viskoo lelujaan ympäri autoa, turha on sitten niiden perään ruikuttaa.

Kävin viemässä myös paketin postiin ja kuten Suomessakin niin ruuhka-aikaan ei tietenkään kannata avata postiin enemmän pisteitä kuin tasan se yksi. Jono kiersi about korttelin kun postista lähdin. Onneksi vasta siinä kohdin. Tänään sain myös viimeiset joululahjat ostettua. Huh, helpotus! Ja löysin vielä lahjat kaikille mistä olen ihan älyinnoissani. Voisinpa olla kärpäsenä katossa joka talossa missä minun paketteja avataan!

Eilen vaatimattomasti sanottuna maailman kaikkeuden mahtavin Eevi noukki mut taas kyytiin ja lähdettiin muiden riemuksi naureskelemaan kauppoihin. Päivän aikana me ei eksytty kertaakaan, rahaa ei tuhlattu ja auringossa saatiin kivoja kuvia!








Kaupoilla ei tultu kuvailtua, mutta sitten hurautettiin Atlantan keskustaan ja ihasteltiin joulua. Unohtamatta ruokailuhetkeä Hard Rock cafessa, joka muuten osoittautuis surkeimmaksi Hard Rockiksi missä olen koskaan ikinä milloinkaan käynyt. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi, mutta muuten se paikka oli vähän sinne päin-meiningillä kyhätty. 

Ja koska ollaan Suomesta niin mehän valitettiin kylmyyttä (+6) ja juostiin kauppoihin lämmittelemään. Sisulla mennään ja sitä rataa. Okei, voishan sitä kaivaa vähän enemmän vaatetta noille kylmille päiville jos lämpimänä haluais pysyä. Ei ole täälläkään ikuista kesää, sniif. 



Me tehtiin Eevin kanssa plääni meidän elämälle. Siihen kuuluu siis Floridan aurinkoa, hyvin palkattua nannya ja äisköille drinksuja käteen poolilla! Ainahan saa unelmoida, vai mitä? 

Että sirilimpsis vaan ja kohti maanantain ilkeää kaksoisiskoa tiistaita! 

Niin ja TJ 10 Suomeeeeeeeeeeeeen! <3


2 kommenttia: